Edis4 Opublikowano 8 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2008 Witam! Mam pytanie - czy karbowana rura tekturowa doprowadzająca powietrze w stronę filtra powietrza łączy się z przejściówką? Zastanawiam się czy czegoś, prócz rury mi brakuje. Zerknijcie na zdjęcie - miejsce zaznaczone dwoma strzałkami. Scenic 2.0 16V 2000r Dzięki za wskazówki. Dodam tylko, że w serwisie chcieli sprzedać mi cały kompletny zestaw obudowy za ponad 300PLN. Edis4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meganecoupe02 Opublikowano 8 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2008 wydaje mi się że jest tam tylko rura, mam ten sam silnik i rocznik, jutro mogę spojrzeć dla pewności. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P_r_z_e_m_o Opublikowano 9 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2008 Tak brakuje Ci rury. Szukaj na szrotach lub kup od poloneza za 10 zł, z jednej strony trzeba trochę rozciąć , żeby nałożyć na otwór z tłumikiem szumów i owinąć taśmą żeby się lepiej trzymało. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Edis4 Opublikowano 9 Sierpnia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2008 Dzięki za informacje! Byłem przekonany, że zgubiłem jakąś przejścówkę do podłączenia tej rury Ciekaw jestem jak wygląda ten układ fabrycznie, bo od strony tłumika szumów wejście jest owalne. Rurę już mam (jak radził P_r_z_e_m_o) - pozostaje ją tylko założyć. Pozdrawiam, Edis4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meganecoupe02 Opublikowano 9 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2008 nic specjalnego to to nie jest, a tak wyglada w oryginale: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Edis4 Opublikowano 9 Sierpnia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2008 WIELKIE DZIĘKI, że Ci się chciało zrobić fotkę meganecoupe02!!!! Mam mojego Scenica od kilku tygodni i stąd te wątpliwości....dzięki! Pozdrawiam, Edis4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi