ArturMegane Opublikowano 30 Marca 2021 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2021 Dzisiaj odkręcając korek wlewu oleju zauważyłem rysy na wałku. Czy to normalne zjawisko? Jest się czym martwić? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzychu73 Opublikowano 30 Marca 2021 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2021 Nie ma co panikować, chociaż zdarzaja się ładne wałki przy większych przebiegach niż u Ciebie w podpisie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andrzej-2010 Opublikowano 30 Marca 2021 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2021 2 godziny temu, ArturMegane napisał: Dzisiaj odkręcając korek wlewu oleju zauważyłem rysy na wałku. Jaki olej stosujesz? Co ile km wymiana? Masz auto od nowości? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ArturMegane Opublikowano 30 Marca 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2021 10 godzin temu, Andrzej-2010 napisał: Papuga Wymieniam raz w roku, a leje Valvoline Auto kupiłem 2 lata temu. REGULAMIN Forum się kłania pkt 5.13 - Prezes Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andrzej-2010 Opublikowano 30 Marca 2021 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2021 Warto ; - pomierzyć ciśnienie oleju na biegu jałowym, - wymienić koło pasowe wału z amortyzatorem gumowym ( przejrzałem aktywność Twoją ); - tylko oryginał, - dziwne, że mechanik nie wymienił przy wymianie rozrządu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi