Dawid1997413 Opublikowano 31 Marca 2021 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2021 Do czego służy ta jakby nw jakąś pokrywa/osłona na pokrywie zaworów ( zaznaczone na zdj) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szwagier24a Opublikowano 31 Marca 2021 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2021 Wg. mnie jest to odma. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aniewa Opublikowano 31 Marca 2021 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2021 Pokrywa zaworów zbudowana jest jako jedna całość a rurką widoczną na zdjęciu zasysane są opary oleju do odmy umieszczonej przy rurze doprowadzającej powietrze do turbiny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dawid1997413 Opublikowano 4 Kwietnia 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2021 Wygląda to trochę jakby dało się ja otworzyć ale skoro to całość to piąłem źle wyobrażenie o tym dzięki wszystkim za odpowiedź Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi