teksas Opublikowano 4 Kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2021 (edytowane) Film jest już od jakiegoś czasu na yt, więc może ktoś z Was już go widział. Ale pochwalę się i tutaj. Edytowane 4 Kwietnia 2021 przez teksas Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sapient Opublikowano 4 Kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2021 Nie mój klimat zmian ale + za chęci. Niestety - za zielony przycisk. Dla mnie kompletnie nie pasuję do stylistyki auta. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
teksas Opublikowano 5 Kwietnia 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2021 Zielony przycisk już był jak kupiłem samochód. Nie służy do niczego. Nie wiem co autor miał na myśli. Faktycznie muszę go usunąć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzychu Opublikowano 5 Kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2021 Wg mnie dość mocno oświetlone są wnętrze na nogi (ale pewnie kamera trochę przekłamuje), poza tym spoko. Zielony przycisk level hard. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szwagier24a Opublikowano 5 Kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2021 Fajnie. Ja mam w MII na kokpicie i podświetlenie na nogi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi