Megane22005 Opublikowano 9 Maja 2021 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2021 Witam. Od niedawna jestem posiadaczem Megan II z 2005r. Mam problem ze światłami do jazdy dziennej. Na postoju światła świecą jak należy, ale podczas jazdy opadają w dół (szczególnie prawa). Jadąc w nocy (gdzie dużo jeżdżę po nocy...) to jest trochę nie bezpieczne... Czy ktoś miał taki problem? Na forum jest kilka podobnych tematów ale nic szczególnego. Proszę o pomoc. Karol. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jabrze Opublikowano 9 Maja 2021 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2021 Masz na myśli światła mijania? Samoistnie regulatory wysokości obniżają światła? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Megane22005 Opublikowano 9 Maja 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2021 Tak, mijania (nie długie), jak pisałem wyżej podczas jazdy opadają w dół... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jabrze Opublikowano 10 Maja 2021 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2021 Może to być związane z regulatorem wysokości w kabinie - utlenione połączenie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Megane22005 Opublikowano 10 Maja 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2021 Z regulatorem w kabinie wszystko ok, reaguje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi