Astma Opublikowano 27 Maja 2021 Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2021 Witam, Wahacz z końca produkcji z hydro tulejami pasuje do Scenica 3 ph1 ? Są jakieś znaczące różnice ? Czy można wymienić stare tuleje tylne na hydro tuleje w wahaczu bez takich tulei. Ktoś ma takie wahacze i czuję jakąś różnicę ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Astma Opublikowano 1 Lipca 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2021 Witam, Temat można zamknąć. Mam już odpowiedź na moje pytanie. Wahacze są wymienne , pasują z hydro i bez. z tego co zauważyłem to hydro były montowane w dieslu 2.0 Dci i 1.6Dci. W moim aucie miałem oryginalny jeden z hydro ,a drugi wymieniony przez poprzednika na zwykły. Zamontowałem dwa wahacze z hydro firmy sidem. Co do tulei ,to zwykła ma 57mm ,a hydro 69mm. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi