tapis Opublikowano 28 Maja 2021 Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2021 (edytowane) Witam, Czy ktoś może wie co to za spinka/uchwyt? Jest to plastikowe mocowanie przewodu/linki do karoserii od spodu auta. Urwała się końcówka mocowania spinki wchodzącego do otworu blachy karoserii. Są takie dwie spinki i dwa przewody z lewej strony i z prawej strony chyba biegnące do lewego i do prawego tylnego koła. Pozdrawiam Edytowane 28 Maja 2021 przez tapis Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meganecoupe02 Opublikowano 28 Maja 2021 Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2021 To jest spinka od linek hamulca ręcznego. Do kupienia w ASO, jak znajdziesz numer oryginału to może i zamienniki będą pasować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Laros Opublikowano 28 Maja 2021 Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2021 Proszę, oto nr oryginału jakby ktoś potrzebował: 7703079779. Ja podczas wymiany linek wyrwałem przypadkowo jedną z podwozia, na szczęście miałem pod ręką jakiś klej metal-plastik, trzyma już 5 rok ?. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
snowday Opublikowano 9 Kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2023 Czy w sytuacji gdzie taka spinka taka jest uszkodzona ( złamała się przy wymianie linek ) to może być powód ,że zacisk hamulca ręcznego nie odbija do końca po zwolnieniu hamulca ? Czy bardziej przyczyny szukać w zacisku ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
carsik Opublikowano 9 Kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2023 Jeżeli linka nie jest zbyt naciągnięta to przyczyna jest w zacisku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
snowday Opublikowano 16 Kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2023 (edytowane) Czy ktoś wie może gdzie można zakupić taką spinkę ?Tylko Aso ? Czy meganki 3 to nr kat 7703073290 czy 7703079779 ? Bo w podobnym temacie podają inny nr kat niż w tym temacie . Edytowane 16 Kwietnia 2023 przez snowday Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Snozer Opublikowano 24 Października 2024 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2024 Wrzucam rysunek spinek dla potomnych. Wiem że 2 jest założona na belce i trzyma przewód hamulcowy i przewód ABS jej numer to 7703179007. Nie ma tu niestety spinki linki. A jak komuś odpadnie kołek trzymający linkę półki klapy to spinka ta ma numer 8200675047 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi