grzegorzBrzeg Opublikowano 8 Czerwca 2021 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2021 Witam proszę o pomoc. Uszkodzeniu uległo oryginalne radio nie włącza się wyświetla tylko godzinę i temperaturę, na forum znalazłem info że uszkodził się procesor w radiu i należy je wymienić. Radio które obecnie posiadam zdjęcie nr1, a chciał bym założyć takie zdjęcie 2 tylko czy będzie działać. dodam ze radio nr1 jest zintegrowane z navigacją tomtom. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CzechuXX Opublikowano 8 Czerwca 2021 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2021 Z tego co pamiętam trzeba navi przestawić na pracę z radiem Bluetooth. Dodatkowo jeśli zakupione radio nie pracowało z navi to musisz również przestawić konfigurację. Aby mieć wybieranie głosowe to byś musiał wymienić pilot przy kierownicy. Dodatkowo potrzebny mikrofon do zestawu głośnomówiącego i być może wiązka. Cena mikrofonu w ASO około 80-90zł. Pewnie radio było że zwykłym wyświetlaczem. Ja kupiłem z takim numerem: 281157550R Dobrze by było jakbyś dopytał sprzedającego czy pracowało z wyświetlaczem. Ubędzie Ci problemów z konfiguracją. Warto kupić mikrofon do zestawu głośnomówiącego. W ASO około 80zł. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzegorzBrzeg Opublikowano 16 Czerwca 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2021 Witam jednak zakupiłam oryginalne radio takie jakie bylo wcześnie. Po podłączeniu podswietlają się tylko przyciski A ekran od navi jest czarny. Proszę o pomoc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi