damkru27 Opublikowano 20 Czerwca 2021 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2021 Siema. Powiedzcie mi . Planuję kupić obd. Głównie dlatego bo mnie ciekawi jakie opcje mogę odblokować. Pomożecie i poradzicie coś . Najtańszego max do 50 zł. Widziałem na allegro pelno tego. Ale czy da się każdym odblokować ukryte funkcje hmm . Pomocy pomóżcie mi ? pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qbak Opublikowano 21 Czerwca 2021 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2021 Oparty na PIC18f25k80 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Laros Opublikowano 21 Czerwca 2021 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2021 Ja mam ten i daje radę: ale tak jak kolega @Qbak napisał, każdy z czipem PIC18f25k80 powinien być dobry. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
damkru27 Opublikowano 23 Czerwca 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2021 W dniu 21.06.2021 o 11:54, Laros napisał: REGULAMIN Forum się kłania pkt 5.13 - aniewa Da się odblokować ukryte funkcje. Macie jakieś aplikacje. Najlepiej po polsku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aniewa Opublikowano 23 Czerwca 2021 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2021 Na tym forum jest pewnie kilkanaście tematów i kilkaset postów o aplikacjach i interfejsach. Wystarczy trochę poszukać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
damkru27 Opublikowano 26 Kwietnia 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2022 W dniu 21.06.2021 o 11:54, Laros napisał: Ja mam ten i daje radę: ale tak jak kolega @Qbak napisał, każdy z czipem PIC18f25k80 powinien być dobry. A polecisz jakąś aplikacje do o lokowania ukrytych funkcji. Poradnik albo film na YT. Co i jak. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Graffy Opublikowano 5 Września 2022 Udostępnij Opublikowano 5 Września 2022 Podepnę się do wątku. Nabyłem ELM'a jak z foty powyżej, niby na PIC18f25k80. Podświetlając diodą obudowę, na pierwszy rzut oka niby jest na PIC'u PyClip połączył się i chyba działa ELM327 Identifier wypluwa co poniżej. Zostawić go czy można kupić coś lepszego do 50PLN? Np. szeroko polecany VGATE V2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi