redpradnik Opublikowano 12 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2008 Dnia 8.08.2008 skradziono mi samochód , zaparkowany na ul. Dobrego Pasterza w Krakowie kolor biały - odjeżdzą spod bloku o 3:46:50 (nagranie z monitoringu). :/:/:/ ;(;( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcin.ab Opublikowano 12 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2008 przykra sprawa, mam nadzieję, że ubezpieczony Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gojgien Opublikowano 12 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2008 To już druga w jasnym kolorze i na dieslu 1.5, która zmieniła właściciela w Krakowie. Pierwszy przypadek szeroko opisany tu: http://megane.com.pl/viewtopic.php?t=3201&...ghlight=ukradli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robkan77 Opublikowano 25 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2008 Jak patrzę na moją psującą się megankę to tak myślę, że wy to macie szczęście - mojej nikt nie chce ukraść. :cry: Raz na wielkim parkingu przy hipermarkecie myślałem, że mi ją gwizdnęli - serio i tak sobie pomyślałem o złodziejach - Dobrze Wam tak - hihihihi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kawalek_edukacyjny Opublikowano 25 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2008 Przykra sprawa Współczucia. Miałeś jakieś zabezpieczenia typu alarm, blokada skrzyni biegów itd? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yariyh Opublikowano 5 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2009 Mi też skradziono Megane 1,5 dCi w nocy z 9 na 10 lipca w Sopocie... sprawa w toku. Auto znikło jak kamfora. Nie życze nikomu takich wrażeń i dreptania po urzędach... [ Dodano: 2009-08-05, 22:06 ] Przykra sprawa Współczucia. Miałeś jakieś zabezpieczenia typu alarm, blokada skrzyni biegów itd? Ja też miałem blokadę skrzyni biegów i ona nie spełnia swojego zadania w megance - rozmawiałem z byłym dealerem renault, i mowiąc ładnie blokada jest dla klienta a nie dla złodzieja (zabezpiecznie to nie zabezpiecza auta przed zmianą biegów). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi