KIKI Opublikowano 27 Czerwca 2021 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2021 Witam, Od niedawna jestem posiadaczem Renault Megane 3 1.4 z 2011 roku. Mam pytanie odnośnie luzów na gałce do zmiany biegów jak na załączonym filmie. Czy to jest standard w tym modelu? Z góry dziękuje za wyjaśnienie. Pozdrawiam, 20210627_180408 (1).mp4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CzechuXX Opublikowano 27 Czerwca 2021 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2021 U mnie takie coś nie występuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Laros Opublikowano 28 Czerwca 2021 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2021 W żadnym wypadku nie jest to standard, powiem więcej, nawet po wymianie gałki taki luz nie powinien występować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KIKI Opublikowano 28 Czerwca 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2021 Dzięki za odpowiedzi. No właśnie wymieniłem gałkę. Kupiłem na allegro nie najtańszą ale z pewnością że będzie ok. I teraz mam zagwostkę ? Czy to wina kupionej gałki? Nie oryginał tylko zamiennik. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi