dave37 Opublikowano 12 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2008 Pytam bo chce kupić,jeden z tyu przestał grać i nie wiem czy brać jedno czy dwudrozne? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
K1LL3R Opublikowano 12 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2008 Kupuj dwu- lub trój- drozne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dave37 Opublikowano 13 Sierpnia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2008 zostaje przy oryginalnych.A więc jakie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lewy Opublikowano 13 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2008 Jeśli chcesz orginał, to tylko coś ze szrotu albo z ASO. Tego wynalazka nigdzie indziej nie kupisz. Pierwszy raz widziałem tak mały magnes w głośniku. Co dziwne przy takiej ich badziewności grają całkiem miło. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prezes Opublikowano 13 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2008 Faktycznie nigdzie nie widziałem w sklepie i dobrze jest do póki grają ale jak padnie, to tylko ASO, szrot lub allegro albo wyciąganie z jakiegoś angola. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi