kilkiewicz1383 Opublikowano 13 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2008 mam pytanko czy tylnie lampy od MegiII fl KOMBI pasuja do megi II KOMBI? I ANALOGICZNIE PRZEDNIE ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lepper_pl Opublikowano 13 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2008 MegiII fl KOMBI pasuja do megi II KOMBI? kilkiewicz1383, Polska język piękny kraj. odpowiedzi na twoje pytania znalazłem tutaj: http://megane.com.pl/viewtopic.php?t=550&a...light=lampy+ph2 Skorzystaj z opcji :) a znajdziesz jeszcze parę tematów i nawet w jednym są zdjęcia jak wygląda meg II ph1 z lampami meg II ph2 (ale jak doczytasz po dużych przeróbkach) dodano: a teraz przez przypadek jeszcze takie coś znalazłem to stwierdziłem że nie szukałeś i Ci się przyda: http://megane.com.pl/viewtopic.php?t=7768&...highlight=maska Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kilkiewicz1383 Opublikowano 13 Sierpnia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2008 dzieki wielkie :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
waldek708 Opublikowano 13 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2008 kilkiewicz1383, z tyłu nie ma wiekszego problemu.Gorzej jest z przodem,trzeba cały pas przedni razem ze zderzakiem zmienić-duże koszty i trochę roboty. pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Karpiu66 Opublikowano 14 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2008 cięcie Ale starsze lampy tylne są ładniejsze :) przednie też :) Nie cytujemy posta w całości, pisząc bezpośrednio pod nim. Naruszasz regulamin. :P - gojgien Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi