PrzemekWa Opublikowano 21 Lipca 2021 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2021 Witam niedawno zakupiłem Megane 3 i po włączeniu wstecznego pokazuje mi kolorowe linie pomocnicze do parkowania ale na czarnym tle czyli bez obrazu. Podmieniałem kamerki i nadal jest to samo. Czy ktoś miał już taki przypadek ? Dodam że wszystko jest włączone. Za wszelkie informacje bardzo dziękuje Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mgrlukasz Opublikowano 21 Lipca 2021 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2021 Miałem bardzo podobno przypadek. Przyczyną był luźny pin w kostce pod siedzeniem kierowcy. Nie łączył chyba żółty przewód odpowiedzialny za obraz. Kamerkę sam dokładałem do auta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Leszek3 Opublikowano 20 Sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2021 @mgrlukasz A to pod siedzeniem idzie wiązka do kamery? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mgrlukasz Opublikowano 26 Września 2021 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2021 W dniu 20.08.2021 o 13:28, Leszek3 napisał: REGULAMIN Forum się kłania pkt 5.9 - Prezes Ja mam wersję auta bez oryginalnej kamery. Wiązkę miałem poprowadzoną do wtyczki pod siedzeniem kierowcy. Jak sam montowałem kamerę to podpoiłem się pod kostkę pod siedzeniem kierowcy i pociągnąłem kabel do zderzaka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi