gRRuby Opublikowano 17 Sierpnia 2022 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2022 (edytowane) pyclip? Edytowane 17 Sierpnia 2022 przez gRRuby Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sylwekdm Opublikowano 17 Sierpnia 2022 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2022 Nie. EcuTweaker - wersja ddt4all na androida. Tutaj masz pyclip: 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gRRuby Opublikowano 17 Sierpnia 2022 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2022 OK. Dzięki. Spróbuje obu. Mam Clip-a, ale rozjechał mi się program i nie mam kiedy się z tym bawić, a elm na bt kiedyś kupiłem, ale nigdy nie używałem. /Trochę niska temperatura oleju -273C ?/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sylwekdm Opublikowano 17 Sierpnia 2022 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2022 3 godziny temu, gRRuby napisał: /Trochę niska temperatura oleju -273C ?/ Screen w wersji demo, bez podłączania do pojazdu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gRRuby Opublikowano 18 Sierpnia 2022 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2022 Sytuacja opanowana. Klima wróciła do żywych. Czynnik uzupełniony, układ szczelny ale widać czynnika ubyło po latach. Bardzo dziękuję za pomoc! Trochę nie rozumiem tego połowicznego działa AC przy małej ilości czynnika. Czy chodzi o to, że wlot / rozprężanie gazu w chłodnicy jest od strony pasażera i wystarcza jedynie na schłodzenie tej strony? Czy może przy małej wydajności AC czujniki temperatury wariują i kierują "zimno" na jedną stronę? Jak to jest? W dniu 17.08.2022 o 15:48, sylwekdm napisał: Nie. EcuTweaker - wersja ddt4all na androida. Przy okazji. Czy tym lub pyclip da radę ustalić walnięty czujnik parkowania? Proszę nie mieszać tematów O czujnikach i ich sprawdzaniu jest już sporo na forum Poszukaj, poczytaj. - Prezes Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maniek-02 Opublikowano 3 Maja 2024 Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2024 (edytowane) W dniu 18.08.2022 o 19:30, gRRuby napisał(a): "....Trochę nie rozumiem tego połowicznego działa AC przy małej ilości czynnika. Czy chodzi o to, że wlot / rozprężanie gazu w chłodnicy jest od strony pasażera i wystarcza jedynie na schłodzenie tej strony? Czy może przy małej wydajności AC czujniki temperatury wariują i kierują "zimno" na jedną stronę? Jak to jest?...." Też tego nie rozumiem, ale najprawdopodobniej dopadło i mnie, klima nabijana w grudniu a wczoraj zauważyłem słabiej chłodzącą lewą stronę, z tego co wyczytałem to póki co nie ma co grzebać przy klapach, czy filtrze kabinowym tylko podjechać na sprawdzenie ilości czynnika 🙄. Tylko właśnie, dlaczego tak się dzieje że gdy jest mniej czynnika, chłodzi słabiej lewą stronę a nie obydwie chłodzą słabiej ? Druga rzecz wyczytałem że jak jest niskie ciśnienie w układzie klimatyzacji to powinno wywalić napis AC na wyświetlaczu klimatronica, czy to prawda ? W analogicznym przykładzie tylko z ciepłym powietrzem jest odwrotnie, jak coś się dzieje to słabiej grzeje stronę pasażera czyli prawą 😎 Edytowane 3 Maja 2024 przez maniek-02 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi