Bart123 Opublikowano 31 Sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2021 Megane 3 1.6 110km takie dziwne dźwięki słychać jakby ze środkowej części podwozia co to może być ? Po uzupełnieniu klimy się nasiliło i występuje tylko na zimnym jak auto kilka godzin postoi. Nowe nagranie 8.m4a Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elf Opublikowano 31 Sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2021 To mi wygląda jakby osłona termiczna waliła o wydech. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bart123 Opublikowano 31 Sierpnia 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2021 To jakaś krytyczna awaria wymagająca pilnej interwencji ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elf Opublikowano 31 Sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2021 (edytowane) Tego ja nie wiem czy na pewno to jest to, na pewno należy to sprawdzić. Edytowane 31 Sierpnia 2021 przez elf Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi