jarekk92 Opublikowano 8 Września 2021 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2021 Witam was. Megane 3 rok 2010 mam w nim zwykle płaskie czarne radio z navi carminat. Chciałem zmienić samo radio na to z galkami. Wsadziłem radio i nic cisza nic się nie wyświetla nie reaguje na żadne przyciski. Moje pytanie jest takie czy nie gada z moim ekranem i przez to nie dziala? Czy mimo innego ekranu powinno chociaż grać lub wyskoczyć komunikat o wprowadzeniu kodu pin? Trzeba skonfigurować przez komputer czy coś? Czy skoro nie gra ani nic to poprostu to radio nie działa? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CzechuXX Opublikowano 8 Września 2021 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2021 Prawdopodobnie grało ze zwykłym wyświetlaczem. Do przeprogramowania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jarekk92 Opublikowano 8 Września 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Września 2021 Potrzebny clip? Czy przez np Delphi tez sie da? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Laros Opublikowano 9 Września 2021 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2021 Jak wspomniał kolega @CzechuXX konfiguracja Clipem załatwi sprawę. Może być też DDT4ALL. Delphi raczej nie da rady. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jarekk92 Opublikowano 9 Września 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Września 2021 Podpowiesz jak to zrobić w ddt4all? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CzechuXX Opublikowano 9 Września 2021 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2021 W innym temacie, któryś z kolegów kilka dni temu opisywał procedurę programowania radia na wyświetlacz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aniewa Opublikowano 9 Września 2021 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2021 Wchodzisz w ekran nawigacji ( NFA ) i w zakładce konfiguracji zmieniasz radio z R1-08 na R2 -08. Do tego potrzebny ELM 327 z przerobionymi pinami dla multimedia lub odpowiednia przejściówka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jarekk92 Opublikowano 13 Października 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Października 2021 W dniu 9.09.2021 o 15:40, aniewa napisał: REGULAMIN Forum się kłania pkt 5.9 - Prezes Powiedz mi czy jeśli wymienię radio z wyświetlaczem nawigacji to konfiguracja też będzie potrzebna czy będzie działać od razu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CzechuXX Opublikowano 14 Października 2021 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2021 Jeśli radio chodziło z navi to wszystko powinno być w porządku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi