Amator86 Opublikowano 13 Października 2021 Udostępnij Opublikowano 13 Października 2021 Cześć, Jak w temacie megane 3 2012r. 1.5dci - miałem komunikat obróć kierownicę + start, nic nie pomagało, więc zamówiłem emulator blokady i teraz tak, zdemontowałem blokadę, która po wsunięciu karty nawet nie reagowała, więc uznałem za uszkodzoną i podłączyłem emulator ale nie świeci się nawet kontrolka od zasilania, także chyba "prąd nie dochodzi"....co sprawdzić? gdzie szukać przerwy? Dodatkowo świeci się kontrolka z komunikatem skontroluj hamulec parkingowy. Akumulator naładowany. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Amator86 Opublikowano 17 Października 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Października 2021 (edytowane) Może się to komuś przyda w przyszłości, błąd blokady, błąd hamulca wynikał z przerwy w wiązce, która idzie do potencjometru pedału gazu... ? Błąd znaleziony ale mam pytanie, chciałbym wymienić całą wiązkę, którą tam idzie a nie łatać tej co jest, bo skoro w jednym miejscu nie styka to może być dalej podobnie. Jest ktoś w stanie podać mi nr oe wiązki, żebym mógł ją sobie zamówić? Edytowane 17 Października 2021 przez Amator86 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
benybenassi Opublikowano 3 Stycznia 2025 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2025 gdzie byla uszkodzona ta wiązka? pod maska zaraz za akumulatorem? REGULAMIN Forum się kłania pkt 5.6 - Prezes Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi