Woytus Opublikowano 15 Października 2021 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2021 Przy wymianie nawigacji TomTom Live na R-Linka, wymieniłem licznik i skonfigurowałem go pod swój nr VIN. Poprzedni licznik pokazywał dokładnie, które drzwi są otwarte. Licznik od R-Linka pokazuje jedną ikonkę niezależnie, które drzwi się otworzy. Jednak znalazłem już kilka zdjęć w necie, że licznik ten może pokazywać każde drzwi z osobna. Czy ktoś ma pomysł jak to przełączyć? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aniewa Opublikowano 17 Października 2021 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2021 Ddt4all - w ustawieniach R-linka (Navigation - MFD 4.3) masz opcję Single door opening. Jest aktywna? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Woytus Opublikowano 5 Grudnia 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2021 To nie ta opcja. Ta opcja dotyczy zmiany konfiguracji samej nawigacji R-Link i włącza opcję dostępną w ustawieniach odpowiedzialna za odblokowanie tylko drzwi kierowcy. Tą opcje pewnie trzeba zmienić w liczniku, pytanie która i czy ta opcja nie zależy od wersji softu. Ktoś coś, ma pomysł? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Woytus Opublikowano 17 Lutego 2023 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2023 Cały czas problem nierozwiązany 😞 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Woytus Opublikowano 29 Maja 2023 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2023 OK, rozwiązanie znalezione u sąsiadów za wschodniej granicy. Dokładnie u ruskich- mieli już ten temat rozpracowany. Tylko liczniki z okolic 2014 z numerem 248100593R pokazuje osobno otwarte drzwi. Pozostałe tylko czerwoną ikonkę obojętnie, które drzwi zostaną otwarte. Zakupiłem taki licznik, skonfigurowałem pod swój samochód i jest elegancko. Temat zakończony. Nie jest za to odpowiedzialna konfiguracja jak wcześniej myślałem ja i kilka innych osób, które starały się mi pomóc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi