Michu1107 Opublikowano 18 Października 2021 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2021 (edytowane) Hej, od dłuższego czasu widzę że silnik ma za niskie obroty. Nie miałem czasu się tym zająć ale już trochę mnie to denerwuje i dlatego postanowiłem się przyglądnąć temu. Komputer pokazuje obroty w zakresie 690-710. Właśnie jak spada poniżej 700 to wpada w wibracje. Chciałem je podnieść do 800 żeby nie było czuć ale mój mechanik od aut francuskich mówi że nie da rady i mi tego clipem nie zrobi. Zrobił tylko adaptacje przepustnicy ale nie pomogło. Dlatego zwracam się do was z pytaniem czy da radę zwiekszyc to Clipem? Jeżeli tak to prosiłbym o jakaś instrukcje jak to zrobić bo jeżeli mechanik tego nie potrafi to ja sobie ogarnę Clipa ale muszę wiedzieć co i jak. Edytowane 18 Października 2021 przez Michu1107 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jabrze Opublikowano 18 Października 2021 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2021 Poczytaj tematy związane z kzfr. Mechanik mówił prawdę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi