Astreuz Opublikowano 26 Października 2021 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2021 Witam. Dołożyłem sobie zamiast chinch'ów pełnoprawne aux i usb, ale przeczytałem gdzieś że można zrobić update radia, aby utwory które są aktualnie odtwarzane przez bluetooth były ich tytuły widoczne na wyświetlaczu zamiast ,,ścieżka dźwiękowa" która aktualnie jest na stałe u mnie widoczna. Czy można przez takie USB zaktualizować takie srebrne radio, czy konieczny jest CLIP, a jeśli tylko CLIP to czy ktoś w woj. Świętokrzyskim byłby w stanie mi to zrobić? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ku_le Opublikowano 7 Listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2021 A jak podłączyłeś to gniazdo? W mojej Meg III od wtyczki z modułu gniazd chich są tylko 4 kabelki audio (L i R). Jakie masz radio? U mnie jest teraz 3D Sound by Arkamys 281157550R i teoretycznie w menu w Ustawieniach Audio widziałem wyszarzone "Wersja połączenia USB" z info po kliknięciu "Ta funkcja nie jest dostępna". Masz instalację radia przygotowaną do USB czy musiałeś coś dorobić żeby było USB w radiu? Też chcę wymienić moduł RCA (Chinch) na USB, teoretycznie nawet tylko do ładowania telefonu żeby nie być skazanym na ładowarkę w gnieździe zapalniczki ale gdyby przy okazji można było mieć USB jako źródło to byłoby jeszcze lepiej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi