filip.gawronski.trn Opublikowano 27 Października 2021 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2021 Dzień dobry wszystkim właśnie kupiłem megane3 z 2010 z navi tomtom auto sprowadzone w Holandii wiec język menu w nawigacji holenderski (nie było map polski), kupiłem właśnie polskie mapy licząc ze zmieni się język całego menu auta na Polski - niestety dalej jest holenderski wydaje mi się ze problem jest w przycisku „menu” przy joisticku, każdy inny przycisk który wcisnę pokazuje jakieś swoje opcje a przycisk menu nie reaguje kompletnie na nic a widziałem ze tam w nim można zmienić język (holenderski jest dość irytujący nie rozumiem nic ! A i przez to menu radia, bt, wszystkiego jest po holendersku ) czy ktoś z was ma pomysł co tu może nawalać ? Czy faktycznie to może być przycisk menu? Jeśli tak to jak mogę go naprawić ? pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lufa Opublikowano 28 Października 2021 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2021 Poszukaj tematu gdzie omawiano naprawę zalanego manipulatora. Nawigacja ma swój system. A język w liczniku auta zmienia się oddzielnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi