Derek1 Opublikowano 20 Marca 2023 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2023 cześć Z chęcią bym pomógł ale odległość stoi na przeszkodzie jestem ze Świdnika . Wymiana nie jest trudna , to tylko tak z pozoru wygląda . Każda wtyczka ma swoje przeznaczenie . Trzeba tylko trzy , czy cztery wtyczki odłączyć od tej skrzynki która znajduje się pod panelem Uważnie obejrzyj film . Po wstępnym montażu nie zakładaj kratek wentylacyjnych tylko przetestuj opcje androida . Wiesz mi naprawdę warto , Android jest 1000 razy lepszy od Rlinka . Jak wszystko będzie działać dopiero zakończ montaż. Nie krępuj się , pytaj . Zawsze odpowiem P.s Jak się nic nie zmieni to dopiero na początku czerwca będę w Darłówku na wczasach😃 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ozi58 Opublikowano 5 Maja 2023 Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2023 Tak sobie czytam ten temat i pełen szacun dla autora tematu. Sam jestem na etapie poszukiwania megane 4 i ciężko jest znaleźć z rlink fabrycznym w okolicach 50tys. Natomiast znowu tych ,,bez" jest sporo i oczywiście dużo tańszych, żywy przykład z mojej okolicy megane 4 (43tys zł , pełna historia, salon PL przebieg 150tys km), megan 4 z rlink (49999zł, sprowadzona, przebieg to róznie bywa z autam z DE). Kurcze 7 tys róznicy!!! Chyba przemyślę temat, choć nie za bardzo chciałbym poprawiać fabrykę, ale widać ze tu wszystko ładnie hula😅 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
looko Opublikowano 22 Listopada 2023 Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2023 Ja również jestem szczęśliwym posiadaczem SINOSMRAT. Montaż naprawdę nie jest trudny. Wszystko robiłem sam. Ale trochę czasu trzeba poświęcić jeśli robi się to pierwszy raz. Teraz zrobiłbym to w ciągu 1, max 2 h. W porównaniu do oryginalnego R-linka to jest po prostu przepaść. Android auto działa bezprzewodowo. Ja jestem bardzo zadowolony. Swoje radio kupiłem tutaj: https://pl.aliexpress.com/item/33062806991.html?pdp_npi=3%40dis!USD!US %24336.05!US %24228.52!!!!!%40211b617b16976182483251424edd3a!67516411984!im!!&gatewayAdapt=glo2pol 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Savage Opublikowano 21 Stycznia 2024 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2024 (edytowane) @lookoMam megane w wersji life z czujnikami parkowania z przodu i z tyłu i zastanawiam się czy współpracują z tym androidowym radiem? Edytowane 21 Stycznia 2024 przez Savage Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Derek1 Opublikowano 22 Stycznia 2024 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2024 Co do czujników ,tego to nie wiem . Wiem że można podłączyć kamery bo tak mam. I wiesz jest to metoda o 1000% skuteczniejsza od czujników . Ale zadaj te pytanie chinczykowi , odpowiadają na każde pytanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lufa Opublikowano 22 Stycznia 2024 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2024 Jak szybko pojawia się obraz z kamery po uruchomieniu auta? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Derek1 Opublikowano 22 Stycznia 2024 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2024 Z chwilą włączenia wstecznego biegu. Dziwne pytanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lufa Opublikowano 22 Stycznia 2024 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2024 A nie 1 ?😄 W Iie sekund uruchamia się ten smart ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
balusiek Opublikowano 17 Kwietnia 2024 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2024 (edytowane) Witam. Właśnie podłączyłem tego androida do mojej meganki z 2016 roku, ten najskromniejszy model. Wszystko działa, ale na liczniku wyskoczył mi "ERROR PROG". Czy miał ktoś taki problem i jak ten komunikat usunąć? Może dlatego, że auto nie ma żadnych czujników parkowania, a ja coś tam podłączyłem za dużo, co było w zestawie? Edytowane 17 Kwietnia 2024 przez balusiek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Derek1 Opublikowano 18 Kwietnia 2024 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2024 Na zdjęciu widzę że wszytkiego nie podłaczyłeś. Ja mam taki sam model i czegoś takiego nie miałem .Po drugie Ja nie widzę powiązania błędu z Androidem . Proponuje : - podłaczyć OBD i skasować błąd - zrób reset Androida a jak to nie pomoże wyślij emaila do serwisu , odpowiadają bardzo szybko . no oczywiście trzeba wziąść poprawkę na strefę czasową Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
balusiek Opublikowano 18 Kwietnia 2024 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2024 Witam. Dzięki za odpowiedź. Nie podłączyłem tych końcówek z cinchami, bo nie mam żadnych kamer ani czujników. Sprzedawca poradził odłączyć akumulator na 10 min. i to pomogło. Tak dla potomnych🙂. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Derek1 Opublikowano 18 Kwietnia 2024 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2024 Nie chodzi mi cinche . Na zdjęciu zaznaczyłem miejsca w których też trzeba podłączyć wtyczki . Czy ze skrzynki metalowej wszystkie odłączyłeś kable . Zdęcie pokazuje spód skrzynki . U Ciebie powinno być chyba dwie wtyczki plus antenowe . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
balusiek Opublikowano 19 Kwietnia 2024 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2024 Tak, tak. Pod spodem miałem 4 wtyczki, dwie szerokie, do usb i antenę. Wszystkie odpiąłem i podłączyłem. Podobnie jak na tym filmie. Puki co, wszystko działa. Muszę jeszcze pobawić się ustawieniami. Jak będę miał jakieś problemy na pewno się zgłoszę🙂. Dzięki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Derek1 Opublikowano 19 Kwietnia 2024 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2024 To przed załozeniem androida w kokpit polecam jeszcze podłaczyć wzmacniacz antenowy . Ja tak zrobiłem bo niektore stacje radiowe nie miały dobrego sygnału . Ja taki podłaczyłem 15395247653 - Allegro, znajdziesz też u Chinczyka bez pośrednika . Teraz nie mam problemu . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
balusiek Opublikowano 19 Kwietnia 2024 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2024 (edytowane) Szkoda, że wcześniej o tym nie wiedziałem. Poskładałem już wszystko. Ale dzięki za informację, będę o tym pamiętał🙂. Może skuszę się, szczególnie, że nie trzeba już dobierać się do tej metalowej skrzynki. A tak przy okazji, gdzie najlepiej podłączyć zasilane tego wzmacniacza? Edytowane 19 Kwietnia 2024 przez balusiek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi