ArturMegane Opublikowano 22 Listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2021 Megane 3 , 1.6 hatchback 2010 Czy lewy przegub zewnętrzny jest wymienny, czy tylko cała półoś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elf Opublikowano 22 Listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2021 Skoro są w sprzedaży to zapewne, aby wymieniać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Renia08 Opublikowano 23 Listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2021 Lewy i prawy jak najbardziej można wymienić. U mnie już siedzą 2 nowe bo się ukręciły. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ArturMegane Opublikowano 23 Listopada 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2021 Pytam, bo się męczę i nie chce mi zejść skubany ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mark55 Opublikowano 23 Listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2021 Bardzo ciężko schodzą zbijaniem jeśli masz nowy przegub to rozetnij używjąc kątówki i po sprawie. Dobrze policzyłeś ilość wypustów ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elf Opublikowano 23 Listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2021 (edytowane) Po ściągnięciu gumowej osłony i wyczyszczeniu smaru w przegubie na półosi zobaczysz zawleczkę. Można z nią się pobawić i przegub zejdzie. Po chamsku należy porządnym przyrządem przywalić i powinno wyskoczyć lub jak wspomniał @mark55 Edytowane 23 Listopada 2021 przez elf Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Renia08 Opublikowano 23 Listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2021 Albo skręć kołami i w podlogę gaz, u mnie zadziałało haha, na parkingu bez wcześniejszych symptomów. Wyskoczył. I już. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ArturMegane Opublikowano 23 Listopada 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2021 Mam ściągacz, ale tak mocno siedzi, że ściągacz się ślizga na półosi :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi