sebabros Opublikowano 11 Stycznia 2022 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2022 Witam, pod kierownicą ich nie ma, za to w komorze silnika nie ma oznaczeń. Nie chcę odłączać każdego i sprawdzać bo nie mam pewności, że czegoś nie zresetuję i auto nie zacznie jeździć w bok ;) Proszę szanownych kolegów o pomoc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elf Opublikowano 11 Stycznia 2022 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2022 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sebabros Opublikowano 12 Stycznia 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2022 elf, wybacz, ale nie znalazłem ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aniewa Opublikowano 12 Stycznia 2022 Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2022 Jest jedna pompka do spryskiwania przedniej i tylnej szyby, pompa zmienia tylko kierunek obrotów. Bezpiecznika do niej brak ale gdy działa na przednią szybę to silnik sprawny. Oświetlenie bagażnika jest zabezpieczone bezpiecznikiem w kabinie. Bezpiecznik F18.Ten sam bezpiecznik odpowiada za oświetlenie podłogi w drzwiach tylnych i pasażera z przodu. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elf Opublikowano 12 Stycznia 2022 Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2022 Można przeoczyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aniewa Opublikowano 13 Stycznia 2022 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2022 Po przejrzeniu schematów wychodzi, że jest bezpiecznik do pompki spryskiwacza szyb, opisany jako F8 - bezpiecznik kolumny kierownicy - moduł sygnału ostrzegawczego elementów otwieranych nadwozia. Powinien też odpowiadać za działanie pompki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi