Pszemek Opublikowano 16 Stycznia 2022 Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2022 (edytowane) Witam, mam problem z rozkodowaniem błędu df 065. Przeszukałem fora w poszukiwaniu odpowiedzi jednak bez skutku. Byłbym wdzięczny za pomoc. Edytowane 16 Stycznia 2022 przez Pszemek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jabrze Opublikowano 16 Stycznia 2022 Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2022 Błąd od przepływomierza. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pszemek Opublikowano 16 Stycznia 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2022 Dziękuje za odpowiedź. Skasuje błąd podmienię przepływomierz i dam znać czy pomogło. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jabrze Opublikowano 16 Stycznia 2022 Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2022 Wyczyść wtyczkę od niego. Jest związek z Twoim dużym spalaniem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pszemek Opublikowano 16 Stycznia 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2022 Jakiś miesiąc temu przepływomierz był myty dedykowanym specyfikiem. Przed myciem błąd nie występował. Wtyczka była potraktowana kontaktem ale jeszcze sprawdzę połączenie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jabrze Opublikowano 16 Stycznia 2022 Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2022 Miejmy nadzieję, że go nie uszkodziłeś. Mi wymyto farbę zabezpieczającą z termistora i był on do wymiany, bo zawyżał temperaturę powietrza dolotowego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pszemek Opublikowano 16 Stycznia 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2022 Na dniach będę miał przepływomierz na podmianę mam nadzieję, że sytuacja się wyklaruje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pszemek Opublikowano 17 Stycznia 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2022 Przepływomierz podmieniony przejechane dopiero około 70km ale wyłącznie po mieście i spalanie spadło poniżej 8 litrów wg. Komputera pokładowego. Dynamika nieznacznie się poprawiła. Jak zrobię jakiś konkretny przebieg dam znać czy błąd nie wrócił i poprawa spalania się utrzymała. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jabrze Opublikowano 17 Stycznia 2022 Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2022 Jeśli na gorącym przybutujesz i chwilowe spalanie pokaże się 28 l, a po odpuszczeniu nie wyskoczy błąd wtrysku to się nie masz czym martwić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi