Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Krzychu Opublikowano 16 Stycznia 2022 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2022 W celu poprawy relacji i komunikacji pomiędzy użytkownikami zdecydowaliśmy o przywróceniu wyświetlania pola "Skąd" w profilu użytkownika i przy każdym poście Każdy w dowolnym momencie może uzupełnić swoją miejscowość, miasto lub usunąć zawartość tego pola 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jabrze Opublikowano 16 Stycznia 2022 Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2022 To bardzo przydatna informacja w udzielaniu pomocy. Dziękujemy! Kiedyś wracałem po południu z Grudziądza do Bydgoszczy. Rozmawiałem pisząc z kolegą z forum. Jak podał mi nr telefonu to się okazało, że jest z Chełmna. Miałem go po drodze i Elma przy sobie. Wieczorem byłem u niego. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prezes Opublikowano 17 Stycznia 2022 Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2022 No to Panie/Panowie - uzupełniamy Oczywiście ie, kto nie ma podane Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi