Janek1979 Opublikowano 3 Lutego 2022 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2022 Witam Czy w Scenicu 3 z 2011r sa elektrycznie skladane lusterka? Jesli tak chyba u mnie nie działają. Co sie moglo stac? Ktos cos poradzi? REGULAMIN Forum się kłania pkt 5.6 - Prezes Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aniewa Opublikowano 3 Lutego 2022 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2022 Jeżeli na panelu kierowcy masz przycisk do składania i rozkładania lusterek to masz elektrycznie składane. Podaj Vin to sprawdzę czy z fabryki wyszedł z takimi lusterkami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Janek1979 Opublikowano 3 Lutego 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2022 Juz ci podaje VF1JZ1U0645524348 A podpowiesz mi czy ma cos wiecej . Bo ma tez duze lampy czy to sa do doswietlania skrętów. Dzieki kolego REGULAMIN Forum się kłania pkt 5.6 - Prezes Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aniewa Opublikowano 3 Lutego 2022 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2022 Wychodzi, że masz lusterka tylko elektrycznie regulowane i podgrzewane. Brak funkcji składania. Na zdjęciu żółtą kreską zaznaczony przełącznik składania lusterek w panelu drzwi kierowcy, pewnie go nie masz. Nie wiem o co chodzi z lampami ale żaden SC III nie ma doświetlenia zakrętów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Janek1979 Opublikowano 3 Lutego 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2022 Dzieki za info. Faktycznie niemam tych elementow podkreslonych na zolto. A powiedz mi czemu nawi zalacza mi wtedy jak wlacze radio i wylacza mi wtez wtedy jak je wylaczam. I jeszcze jedno pytanko czy jest możliwość samemu ustawienia radia tak,aby wyswietlalo sie na navi? Bardzo ci dziękuję za pomoc REGULAMIN Forum się kłania pkt 5.6 - Prezes Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aniewa Opublikowano 3 Lutego 2022 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2022 Ściągnij sobie instrukcję obsługi ze strony https://pl.e-guide.renault.com/sites/default/files/olds_pdfs/1095_6_JR95_Scenic_3_Ph2/Scenic_3_Ph2_-_1095-6_PLK.pdf dowiesz się wszystkiego o obsłudze samochodu. Przyciskiem radia włączasz nawigację i to normalne. Można ustawić by radio wyświetlało się na navi, potrzebny interfejs. Na forum opisałem jak to zrobić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Janek1979 Opublikowano 3 Lutego 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2022 A nic tym interfejsem nie zepsuje i jaki trzebaby bylo kupic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aniewa Opublikowano 3 Lutego 2022 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2022 Myślę, że mógłbyś coś namieszać. Poleć to komuś kto to ogarnia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi