Soundset Opublikowano 12 Lutego 2022 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2022 Witam. Mam taki problem. Klima działa, chłodzi ale sprężarka nie wyłącza się. Dwa razy sprawdzona ilość gazu (0.550 kg) i wymieniłem czujnik ciśnienie (NRF). Może kto ma schemat do Megany 1.6 16V 2007 lift Dzięki z góry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aniewa Opublikowano 12 Lutego 2022 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2022 3 minuty temu, Soundset napisał: Może kto ma schemat do Megany 1.6 16V 2007 lift Schemat jakiego obwodu bo M II to kilkadziesiąt schematów. Chyba jesteś pierwszym kto zgłosił taki problem ze sprężarką. Jaka klimatyzacja? Manualna czy automatyczna. Jeżeli umiesz czytać schematy to są dostępne na tym forum: https://megane.com.pl/files/file/174-schematy-elektryczne-megane-i-scenic/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Soundset Opublikowano 12 Lutego 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2022 24 minuty temu, aniewa napisał: REGULAMIN Forum się kłania pkt 5.9 - aniewa Klima manualna, rok 2007 lift. Schematy czytam, mogę sam to naprawić ale nie chce naprawiać bez schematu, tak jak mam mało czasu na swoje auto w warsztacie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi