Sadam49 Opublikowano 2 Marca 2022 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2022 Cześć wam! Pytanie mam odnośnie demontażu tapicerki/boczku drzwi tylnych w Megane 3 PH1, Hatchback z 2010r. Nie mogę w plikach forum odnaleźć instrukcji, a nie wiem jak się za to zabrać i wolę się dowiedzieć przed przystąpieniem do prac na co zwrócić uwagę i od czego zacząć oraz na co uważać. Drzwi tylne mają przycisk od sterowania szybą, i 2 głośniki. Korzystając z tego tematu może też ktoś podpowie jaki głośnik zamontować w miejsce fabrycznego dużego głośnika nie małego sopranu. Niestety oryginalny zaczął trzeszczeć i dlatego muszę zdemontować tapicerkę. Nie będę montował super głośników tylko coś nie drogiego ale dobrego jakościowo, pod fabryczne radio Arkamys, bez żadnych dodatkowych wzmacniaczy itp. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jabrze Opublikowano 2 Marca 2022 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2022 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CzechuXX Opublikowano 2 Marca 2022 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2022 Jak masz wiązkę pod syczki w desce to polecam założyć. Od L3 chyba pasują. Jak będziesz zainteresowany to poszukam jakie ja włożyłem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sadam49 Opublikowano 2 Marca 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2022 1 minutę temu, CzechuXX napisał: Jak masz wiązkę pod syczki w desce to polecam założyć. Mam już fabrycznie zamontowane syczki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi