allure09 Opublikowano 2 Kwietnia 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2022 Witam, trochę to trwało kilka dni temu odebrałem samochód z naprawy, wadliwy okazał się sterownik (zimne luty). Póki co samochód pracuje prawidłowo. Teraz na sprzedaż, nigdy więcej Renault. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
omega Opublikowano 2 Kwietnia 2022 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2022 A ten sterownik na pewno francuskiej produkcji? A nie niemieckiej? Każda elektronika w samochodzie tym bardziej sterownik silnika, ma swój żywot i nie jest wieczna. Zawsze warto na podmianę takowy sterownik mieć, bo szybko wykluczymy (bądź zaprzeczymy) błędną diagnozę. Proponuję "Rolsa" na przyszłość: https://www.otomoto.pl/oferta/rolls-royce-cullinan-cullinan-2022-black-badge-fist-class-starlight-pelna-opcja-ID6ExzHO.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
allure09 Opublikowano 2 Kwietnia 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2022 (edytowane) Jest raczej francuskiej, widnieje logo Sagem. W każdym razie usterka dała popalić jak w żadnym innym samochodzie a lista rzeczy, które nawalały w Megance jest długa i absurdalna. Za propozycję dziękuję, wystarczy mi Focus, w którym przez pięć lat użytkowania wymieniłem jedynie sprzęgło z kołem dwumasowym oraz rozrząd. Pozdrawiam. Edytowane 2 Kwietnia 2022 przez allure09 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aniewa Opublikowano 2 Kwietnia 2022 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2022 4 minuty temu, allure09 napisał: Jest raczej francuskiej, widnieje logo Sagem. Miałeś pecha, normalnie francuski Sagem 3000 mało kiedy zgłasza problemy w przeciwieństwie do niemieckiego Siemens 305 w 1,5 dci. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi