nugowy Opublikowano 16 Marca 2022 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2022 Witam, po wymianie oleju (może zwykły zbieg okoliczności) zaczęły się problemy z silnikiem i stukaniem w nim, do tego dochodzą dość duże wibracje silnika, który zachowuję się jakby miał zaraz wylecieć. Wibracje są też wyczuwalne na przedniej szybie. Najbardziej mnie nie pokoi ten dźwięk silnika, który mam wrażenie nasila się przy większych prędkościach, przesyłam krótkie video, czy ktoś ma jakieś propozycje co to może być? video-1647426235.mp4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andrzej-2010 Opublikowano 16 Marca 2022 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2022 48 minut temu, nugowy napisał: Najbardziej mnie nie pokoi ten dźwięk silnika, który mam wrażenie nasila się przy większych prędkościach, Kiedy wymieniany rozrząd? Czy dźwięk bardziej słyszalny jest z prawej strony; - po stronie rozrządu??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nugowy Opublikowano 16 Marca 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2022 1 minutę temu, Andrzej-2010 napisał: Kiedy wymieniany rozrząd? Nie wymieniałem rozrządu i pewnie od nowości również nie był wymieniany. Ja go mam od 108 tys km przebiegu. A co do strony, to jeśli patrzeć jak się siedzi za kierownicą to tak po prawej stronie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andrzej-2010 Opublikowano 16 Marca 2022 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2022 Kierownicę masz po lewej stronie!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nugowy Opublikowano 16 Marca 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2022 27 minut temu, Andrzej-2010 napisał: REGULAMIN Forum się kłania pkt 5.9 - aniewa Nijak się to ma do problemu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
golo89 Opublikowano 17 Marca 2022 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2022 Dziesięciu letnie auto i chcesz powiedzieć że rozrządu nie wymieniałeś... ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi