nonson Opublikowano 18 Marca 2022 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2022 Dzień dobry wszystkim, Od jakiegoś czasu zauważyłem, że komunikaty z nawigacji TomTom czasem są przyciszone - wiem że trzeba wtedy podglosnić z kierownicy, ale ten głos który się wydobywa jest jakby jakości dźwięku z głośnika telefonu, bez niskich tonów, i bardzo cichy. Czasem coś "zaskoczy" i dźwięk lektora jest normalny, wydobywa się jakby z dwóch głośniczków przy słupkach przedniej szyby, jest wyraźny i głęboki czyli tak jak powinno to działać. Nie ma żadnej reguły, czasem działa prawidłowo od początku, czasem dopiero po kilku kilometrach a czasem nie działa dobrze dopóki nie zgaszę silnika i odpalę ponownie. Nie znalazłem na forum podobnego problemu, ale może ktoś z czytających wie co może być powodem? Czy elektryk będzie miał tu co robić, czy raczej tak dziwny problem to ASO? Dodam, że podczas słuchania muzyki wszystko jest w porządku. Pozdrawiam! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi