CzechuXX Opublikowano 19 Marca 2022 Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2022 Mam problem z moimi lusterkami. Raz na kilkadziesiąt razy lusterko pasażera nie otwiera się do końca. Ostatnio nawet zdarzyło się że w ogóle nie ruszyło. Ale to tylko jeden raz. Otwarcie z przycisku zawsze pomaga tj otwiera do końca. Zamykanie zawsze dobrze działa. Być może ujawniło się to w zimne dni. W lato nie zauważyłem problemu. Jakiś pomysł co tam jest nie tak? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
golo89 Opublikowano 19 Marca 2022 Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2022 Zacznij od wyczyszczenia i nasmarowania mechanizmu. Prosta sprawa. w swoim wątku pokazywałem co i jak. U mnie pomogło i lusterka otwierają się szybciej, ciszej no i zawsze. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CzechuXX Opublikowano 20 Marca 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2022 Jak bardzo czasochłonna? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi