Szkutowy Opublikowano 25 Marca 2022 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2022 Witam towarzystwo. Poratujcie proszę, bo mam już trochę dość. Na filmiku jest dźwięk który doprowadza mnie już do rozpaczy. Klima uszczelniona, wymieniona chłodnica oraz przewód. Dźwięk pozostał, jestem jeszcze umówiony na wymianę zaworu rozprężnego. Ktoś miał podobnie i poradził sobie z tym? Poniżej link do filmiku na YT z tym dźwiękiem https://youtube.com/shorts/K3ea6j0RHtE?feature=share Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CzechuXX Opublikowano 14 Kwietnia 2022 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2022 Mi szumi prawdopodobnie z parownika. Jak znajdę chwilę to jadę na serwis klimatyzacji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szkutowy Opublikowano 15 Kwietnia 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2022 Jeśli faktycznie to parownik, to trzeba rozbierać całą deskę ? daj znać co powiedzieli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi