Kaczor89 Opublikowano 18 Maja 2022 Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2022 Witam. Zabrałem się za wymianę uszczelniacza elektrozaworu zmiennych faz rozrządu. Niestety przy wyjmowaniu starej uszczelki spadła ona pod auto i nie wiem teraz którą stroną do góry powinna być zamontowana nowa. Załączam zdjęcia. Z góry dzięki za pomoc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Uprox Opublikowano 18 Maja 2022 Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2022 Miałeś jakiś problem z jej wyciągnięciem? U mnie siedziała tak solidnie, że odstąpiłem od wymiany w obawie, że będę musiał ją wydłubywać po kawałku... Zamontowana jest jak na dolnym zdjęciu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaczor89 Opublikowano 18 Maja 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2022 Tak też zamontowałem jak na dolnym zdjęciu. Musiałem od strony wewnętrznej lekko pociągnać w kilku miejscach ściągaczem do spinek i wyskoczyła dość widowiskowo pod auto. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rbt86 Opublikowano 12 Września 2024 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2024 Trochę odkop, ale może komuś się przyda, ja sobie z tą uszczelka poradziłem tak 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi