sylwekdm Opublikowano 26 Stycznia 2023 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2023 https://www.drive2.ru/b/501493851572142178/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lizuk Opublikowano 26 Stycznia 2023 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2023 Sylwek dzięki, po prostu instaluję najpierw plik 183, a później 184 i będzie działać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aniewa Opublikowano 26 Stycznia 2023 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2023 Instalujesz tylko jeden np.183 instaler. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lizuk Opublikowano 26 Stycznia 2023 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2023 Dziękuję aniewa, a wobec tego po co są dwa pliki instalacyjne??? Panowie dziękuję Wam, wyłączyłem ten zakichany brzęczyk od pasów!!! Jesteście najlepsi!!! Muszę poczytać, co tam jeszcze można pokodować ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kop3rs Opublikowano 4 Kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2023 (edytowane) Hejka @aniewawyłączyłem dźwięk niezapiętych pasów jednak dalej piszczy co jeszcze mogę zrobić żeby to ogarnąć? Edytowane 17 Kwietnia 2023 przez Kop3rs Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aniewa Opublikowano 18 Kwietnia 2023 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2023 Numer parametru się zgadza, ale opis już jest inny i tu może być problem. W moim liczniku wyraźnie pisze: 10:Buzzer SBR avant inhibe. W niektórych licznika M III można wyłączyć buzzer pasów programem ddt4all, jest ten parametr w konfiguracji licznika. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kop3rs Opublikowano 18 Kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2023 Z tego co wiem to to jest licznik z fluence niby w ddt4all z tego co kojarzę zmieniła się opcja że wyłączony wrócę z pracy. Dodam dokładne zdjęcie jak to wygląda. Edit. @aniewa tak to wygląda z ddt4all Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aniewa Opublikowano 18 Kwietnia 2023 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2023 To jest screen od licznika scenika. Kliknij na lupę niech program sam wykryje ecu licznika. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kop3rs Opublikowano 18 Kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2023 @aniewatakie coś mam Takie coś jeszcze znalazłem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aniewa Opublikowano 18 Kwietnia 2023 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2023 Wygląda na to, że w programie ddt4all nie wyłączysz tego brzęczyka, funkcja zablokowana. Pyren powinien dać radę, ale u Ciebie coś nie wychodzi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kop3rs Opublikowano 18 Kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2023 (edytowane) Pyren też nie ogarnia z tego co próbowałem Próbowałem na zapłonie i na włączonym silniku Edytowane 18 Kwietnia 2023 przez Kop3rs Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xp4welx Opublikowano 2 Lipca 2023 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2023 U mnie oprócz zmiany w pyren, musialem zresetowac moduł licznika w ddt4all zeby zmiany zadzialaly. REGULAMIN Forum się kłania pkt 5.6 - Prezes Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dwazero Opublikowano 4 Grudnia 2023 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2023 Witam również chciałem to wyłączyć u siebie w ddt4all nie da się a w pyrenie mam jak wyżej pisali zdjęcie w załączniku.Nie ma też opcji 10:buzzer avant SBR inhibie. tylko front_Sbr_Inhibition. Zmieniałem w pyrenie w trybie expert i zapisało zmianę bo mam 1.De-activated i efekt ten sam.Innego parametru dla megane 3 ph1 nie ma w opcjach od buzzera? może ktoś wie? pisał też tutaj ktoś,ze musiał zresetować moduł licznika by zmiany były widoczne w ddt4all.. czy to konieczne? można dać reset licznika bezpiecznie? nic się z przebiegiem nie podzieje? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dwazero Opublikowano 9 Grudnia 2023 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2023 Panowie ma ktoś jakiś pomysł jeszcze odnośnie tych pasów? wyłączyłem w pyren w trybie expert mode i mam jak na zdjęciu wyżej czyli 1: De-Activated.W ddt4all pokazuje 01 czyli niby wyłączone a dalej piszczy.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aniewa Opublikowano 9 Grudnia 2023 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2023 Chyba powinno być ustawione na "activated" czyli włączone jakby "hamowanie dźwięku z pasów." 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi