tkusnierczak Opublikowano 28 Grudnia 2017 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2017 Witajcie, czy ktoś z Was próbował już zmieniać żarówki w kierunkowskazach na ledowe? Znalazłem na youtube filmik gościa, który zmienił żarówki, podał mi nawet link do ebay, gdzie można takie żarówki kupić, ale nie są one póki co dostępne. Macie jakieś doświadczenia w tym temacie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lol19pl Opublikowano 6 Stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2018 A jaka jest w sumie różnica, bo rzadko patrzę na megane z tyłu, ale dla mnie to wygląda tak samo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
airbites Opublikowano 6 Stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2018 Firmowe kierunki Osram i philips LED na P21 kosztuje 70 zł jedna sztuka. W necie u ruskich był test i Ledy gorzej świecą niż zwykłe. Piszą że w słoneczny dzień prawie nie widać niż na zwykłych. Ale nie mają homologacji i w radzie wypadku będziesz musiał sam z kieszeni pokryć uszkodzenia auta. Ale piszą w okresie zimowych to ledy bardziej nadają niż w letnim okresie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bziku123 Opublikowano 2 Marca 2018 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2018 szkoda ze do megane 4 nie dali ledowych kierunków cudownie by to wyglądało by z tyłu jak i z przodu :(( Ludzie Czytajcie przed wysłaniem to co palce "nastukały" na klawiszach Poprawcie, wstawcie odpowiednie znaki przestankowe. Zacznijcie nowe zdanie wielką literą Nikt was nie goni Nie ogłaszaliśmy konkursu wklepywania literek na czas Trochę szacunku dla czytających. REGULAMIN pkt 5.6 literki PL, interpunkcja, 5.7 logika wypowiedzi! - mireczek01 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cmonry Opublikowano 2 Marca 2018 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2018 Musieli coś na lifta zostawić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
barteks Opublikowano 25 Sierpnia 2018 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2018 (edytowane) Kupiłem ledowe kierunkowskazy. Pierwszy model z alliexpress zakończył się fiaskiem. Ledy miały mieć canbusa, a niestety mrugały szybko. Do kosza. Drugi zakup niby trafniejszy, ale po miesiącu ledy zaczęły padać (poprzepalaly się). Trzeci zakup to strzał w 10. Ledy mocne i wyraźne. Pięknie świecą na pomarańczowo. Zamontowane z przodu i z tylu. Zwłaszcza z przodu to zupełnie inne auto z tymi ledami. Mija już trzeci miesiąc i wszystko gra Edytowane 25 Sierpnia 2018 przez barteks Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jottar Opublikowano 26 Sierpnia 2018 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2018 (edytowane) @barteks, mógłbyś podać linka do tych, które działają jak trzeba? Edytowane 26 Sierpnia 2018 przez Jottar 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
barteks Opublikowano 26 Sierpnia 2018 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2018 Amber Żółty 48-SMD iJDM Samochodów 7440 LED Nie Hyper Flash 3030 LED T20 W21W 1156 7507 BAU15S LED Żarówki Dla Turn Signal światła, Canbus http://s.aliexpress.com/RvUVBbiU?fromSns=Kopiuj do schowka Oczywiście musisz wybrać właściwy rodzaj końcówki do mocowania, ale działają świetnie:) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 27 Sierpnia 2018 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2018 Dnia 26.08.2018 o 00:13, barteks napisał: Kupiłem ledowe kierunkowskazy. Pierwszy model z alliexpress zakończył się fiaskiem. Ledy miały mieć canbusa, a niestety mrugały szybko. Do kosza. Drugi zakup niby trafniejszy, ale po miesiącu ledy zaczęły padać (poprzepalaly się). Trzeci zakup to strzał w 10. Ledy mocne i wyraźne. Pięknie świecą na pomarańczowo. Zamontowane z przodu i z tylu. Zwłaszcza z przodu to zupełnie inne auto z tymi ledami. Mija już trzeci miesiąc i wszystko gra Oczywiście wiesz, że po zmianie kierunków na ledy trzeba "zaprogramować" kompa? pierwsze zdanie pod filmem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
barteks Opublikowano 27 Sierpnia 2018 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2018 Nie wiem, a w jakim celu? Mam tak już kilka miesięcy i nic niepokojącego się nie dzieje. Wszystko działa tak jak przed modyfikacją. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 30 Sierpnia 2018 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2018 Podobno właśnie dlatego: trzeba pamiętać, że działanie kierunkowskazów trzeba przekodować za pomocą ddt4all bo inaczej migają w tempie ekspresowym. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arekrsl Opublikowano 31 Sierpnia 2018 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2018 (edytowane) Wychodzi na to że nie koniecznie, @barteks trafił na P21W, które mają na tyle dobrze zrobionego canbusa, że nie trzeba nic przeprogramować bo mają opór jak standardowe żarówki i migają normalnie (ale ja np przy przednich P21W musiałem to przestawiać, a z kolei tylne W16W - bo takie dziwactwa są w grandcoupe - nie wymagały przeprogramowania). Edytowane 31 Sierpnia 2018 przez arekrsl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
barteks Opublikowano 31 Sierpnia 2018 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2018 Dziękuję, że w końcu ktoś uwierzył, bo przecież wiem, że u mnie działa to i u innych też zadziała. Jeszcze raz podkreślę, że teraz migacze migają bajerancko i nie musiałem nic przeprogramowywać. Po prostu założyłem ledy zamiast standardowych i działa jak należy ;) REGULAMIN 5.13 Pisząc odpowiedź kategorycznie zabrania się cytowania w całości treści postu, który widnieje na liście napisanych jako ostatni. - mireczek01 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bziku123 Opublikowano 8 Września 2018 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2018 Witam ja też zmieniłem już wszystko na led ;) niestety mam problem z przod zarowki migacze dyskoteka, zmieniłem Program DDT4ALL , napisałem na włoskim forum jak zmienić za pomocą programu , niestety nie wyskakuje mi ta rybryka BCM r linka mam 3.3 coś tam dalej najnowszy niby, program też najnowszy , orientuje się ktos jaki to dokładnie parametr? Regulamin pkt. 5.6 literki PL. - mireczek01 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gwro Opublikowano 8 Września 2018 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2018 Tutaj jest to dobrze opisane (oczywiście Google translator daje radę) https://www.foroclub.es/megane4/viewtopic.php?f=446&t=20891 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi