karol1301 Opublikowano 16 Czerwca 2022 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2022 Witam, posiadam Mégane 3 Grandtour i poszukuje wkładu bagażnika bo chyba tak się to nazywa. A już tłumaczę o co chodzi? w bagażniku pod deska mam tylko samo koło zapasowe i luźno latający lewarek z kluczem i hakiem holowniczym, a wydaje mi się że powinien być styropian w który jest to ułożone, I taka plastikową śruba trzymającą zapas. Czy da się to dokupić? Albo ma ktos cały komplet w środku z jakimiś numerami. Bo nawet nie wiem czego dokładnie szukać. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andrzej2612a Opublikowano 19 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2022 Witam, sprawdzę bo powinienem posiadać to co szukasz , jak sprawdzę to wstawię zdjęcia . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi