maniek1111 Opublikowano 27 Czerwca 2022 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2022 Witajcie. Mam szybkie pytanie. Czy jest możliwa samodzielna wymiana paska wraz z osprzętem? Jeśli tak to jakie problemy mogą mnie spotkać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Laros Opublikowano 27 Czerwca 2022 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2022 Jaki osprzęt chcesz wymieniać przy okazji wymiany paska? Samodzielna wymiana samego paska jest dosyć prosta. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maniek1111 Opublikowano 28 Czerwca 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2022 Napinacz + rolka prowadxąca. Bardziej interesuje mnie to czy konieczny jest demontaż nadkola itp. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
omega Opublikowano 28 Czerwca 2022 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2022 Nadkole bardzo łatwo zdemontować i jak pamiętam to chyba warto/trzeba. Natomiast kup 2-4 spinki na zapas w ASO Stacje mają je na stanach. Potrafi łeb się urwać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maniek1111 Opublikowano 28 Czerwca 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2022 Ano tak. Urlop idzie więc będzie czas ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Laros Opublikowano 28 Czerwca 2022 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2022 Demontaż nadkola jest konieczny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maniek1111 Opublikowano 28 Czerwca 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2022 Dzięki za odpowiedzi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
romano76 Opublikowano 30 Czerwca 2022 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2022 Wymieniałem niedawno. Nadkole do zdjęcia, z paskiem i napinaczem poszło w miarę ok ( trochę problemów ze zdjęciem paska z rolki prowadzącej, trzeba zdjąć "kapturek" z sruby mocującej rolkę), ale robiłem z kanału. Z rolką prowadząca się poddałem. Bardzo mało miejsca i bez długiego płaskiego klucza (chyba 14) nie ma szans. Grzechotka nie wejdzie. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maniek1111 Opublikowano 30 Czerwca 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2022 Płaski - masz na myśli gięty oczkowy? Myślę, że taki byłby idealny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
romano76 Opublikowano 1 Lipca 2022 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2022 Trudno powiedzieć. Miałem na myśli zwykły płaski oczkowy. Ten na pewno wejdzie, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi