gBB Opublikowano 12 Lipca 2022 Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2022 Witam zakupiłem Megane 2 i przy otwieraniu drzwi kierowcy strasznie trzaska ogranicznik czy jest możliwość wywiercić dziurkę wiertłem 3 i napsikac odrdzewiacza lub smaru i czy to pomoże? Bo samego ogranicznika nigdzie nie znalazłem żeby kupić jeśli ktoś ma to bardzo chętnie odkupie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szwagier24a Opublikowano 12 Lipca 2022 Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2022 Naprawa podobno jest bardziej skomplikowana. Sam tego nie rozbierałem, nie miałem takiej potrzeby. Tylko słyszałem: od spodu jest jakaś oś która powinna być osadzona na stałe, ale niestety ulega obrotowi podczas otwierania drzwi i wydaje właśnie taki dźwięk. Naprawa najprawdopodobniej poprzez przyspawanie tej osi na stałe we właściwej pozycji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prezes Opublikowano 19 Lipca 2022 Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2022 Raczej nie jest to aż tak skomplikowane i na forum już było opisywane jak się wymienia rolkę/tuleję, która się wyrabia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi