parabellum Opublikowano 26 Sierpnia 2022 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2022 Zdemontowałem rozrusznik, żeby przeczyścić, ale mam problem ze zmontowaniem - nie potrafię wsunąć wirnika w szczotki - mam problem z utrzymaniem całości, wypadają mi sprężyny szczotek itd. Próbowałem wykorzystać tłoczek cewki jako prowadnicy, ale niestety ma za małą średnicę. Czy jest może jakiś dobry sposób, by to zmontować? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elf Opublikowano 27 Sierpnia 2022 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2022 Plastykowa rurka. Jeśli fi będzie za duże to przeciąć/skrócić, po ściśnięciu będzie sprężynować i utrzyma szczotki. Zajrzy na YT Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
parabellum Opublikowano 28 Sierpnia 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2022 Dzięki za pomysł! Oglądałem różne filmy na YT, ale nie udało mi się znaleźć takiego, gdzie ktoś by pokazywał, jak sobie poradzić ze wspomnianym problemem. W międzyczasie udało mi się powkładać sprężyny przy wsuniętym wirniku drobnymi szczypcami - pewnie gdyby szczotki były dłuższe, mogłoby się to nie powieść. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi