Wazon1985 Opublikowano 6 Września 2022 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2022 Witam Chciałem poprosić o radę bo szukałem dedykowanego sportowego układu wydechowego u firm ale znalazłem tylko do rs . Mam downpipe 2.75 cala i od tego momentu kombinuje co dalej w wydechem. Wiem że na końcu chce dać aktywny tłumik z klapami żeby dało się tym jeździć cicho też. Macie jakieś pomysły? Jakby wyrzucić środkowy tłumik i wymienić końcowy na aktywny to fajnie to będzie słychać myślicie? Chyba że ktoś ma już fajno rozwiązanie i się podzieli będę wdzięczny za konkretne przykłady. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
golo89 Opublikowano 6 Września 2022 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2022 A jaki wydech masz teraz? Oryginał od GT? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wazon1985 Opublikowano 6 Września 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Września 2022 Tak oryginał GT. Będę wyrzucał kata i downpipe już mam i kombinuje co dalej żeby to zagrało. Masz jakieś pomysły? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
golo89 Opublikowano 7 Września 2022 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2022 (edytowane) Cały cat-back do wymiany na większą średnicę. W GT jest 1,8cala, DP masz 2,75cala. Idealnie wjechał by tu wydech 2,5cala czyli taki jak jest w RS. Ogólnie szukaj wydechu od RS czy to oryginał czy jakiś customowy, możesz też zlecić warsztatowi żeby sami wykonali. A skąd masz DP? Edytowane 7 Września 2022 przez golo89 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wazon1985 Opublikowano 7 Września 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Września 2022 (edytowane) Ok ale powiedz mi czy od Rs podejdzie do GT? Czy to różni się tylko końcowym tłumikiem? Chce kupić żeby możliwie było mało przeróbek Zależy mi żeby końcowy był aktywny z klapami . A Rs ma końcowy na środku dlatego się pytam Dp trafiłem na olx. Taki był, może wykonanie szału nie robi ale nie widać go , ale mam pewność że będzie pasował, gościu robił z przymiaru . Pójdzie bandaż i nie będzie widać spawow, widać że ktoś się uczył. ? Edytowane 7 Września 2022 przez Wazon1985 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
golo89 Opublikowano 7 Września 2022 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2022 Wydech bez problemu podejdzie, to jest praktycznie to samo. Tłumiki są w tym samym miejscu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wazon1985 Opublikowano 8 Września 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Września 2022 Kurcze to ucieszyła mnie ta wiadomość. To poprostu później Rs tyko ma na środku końcówki? To szukam od rs wydechu więc. Będę pisał jak wyszło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wazon1985 Opublikowano 13 Września 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Września 2022 Znalazłem na olx taka sztukę akropovic do Megane r. Tylko ta cena 8 tys i moje pytanie czy uważacie że warte tej ceny? Wygląda to nieźle ale jak to będzie grać ciekawe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
golo89 Opublikowano 15 Września 2022 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2022 Dla mnie absolutnie nie warto. Ale jak ktoś chce to czemu nie. Pamiętaj że w GT masz inny dyfuzor jak w RS. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wazon1985 Opublikowano 15 Września 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Września 2022 Też tak podejrzewałem że to marketing większość. To że jest różny to wiem tylko jak to obejść? Kupiłem fajny zestaw Skorpiona dedykowany dla rs, wiem ze końcówkę sobie utnę i skieruje do dołu pod zderzak jak oryginał . od turbo jest tak samo gt i rs ? Dp mam z przymiaru rs Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi