rashyy Opublikowano 19 Września 2022 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2022 Witam czy może ktoś polecić jakieś niedrogie głośniki które będą mi pasowaly do Megane 3 ? Głośniki mam tylko w przednich drzwiach lecz te co.mam obecnie praktycznie w ogóle nie mają basu , nie zależy mi na jakimś wielkim wow byle bass był wyczuwalny;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CzechuXX Opublikowano 19 Września 2022 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2022 Wrzuć wzmacniacz z głośnikiem basowym do bagażnika. Zmniejszasz bas na radiu i jest dość przyzwoicie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szczypior88 Opublikowano 20 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2022 Zamontuj 16,5cm na przodzie. Ja zrobiłem na dystansach dedykowanych, wygłuszyłem drzwi i gra to naprawdę przyzwoicie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dR.LasCa Opublikowano 27 Maja 2024 Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2024 nie obcierają o nic? Rozumiem, że nowe otwory pod dystanse wierciłeś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matez Opublikowano 17 Czerwca 2024 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2024 A wie ktoś może jakiej mocy są te oryginalne głośniki w meg3? Pół internetu przewertowałem i nigdzie info nie znalazłem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SilverGTA Opublikowano 19 Czerwca 2024 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2024 Jak dobrze pamiętam to 15W, ale fabryczne radio wbrew pozorom pociągnie mocniejsze. Sam mam Focal'e zanim zmieniłem sprzęt grający i zdziwiłem się, że w ogóle grały na fabryce. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matez Opublikowano 19 Czerwca 2024 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2024 Ja się zastanawiam właśnie w drugą stronę, czy wzmacniacz 400W 4 kanałowy nie popali mi fabrycznych głośników, czy muszę i je wymieniać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SilverGTA Opublikowano 7 Lipca 2024 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2024 Czemu miałby popalić? To, że ma dużą moc wyjściową nie znaczy, że całość wpompuje to cewki głośnika. Polecam zacząć od wymiany głośników i wytłumienia chociaż z przodu drzwi - to sporo daje. U mnie dźwięk leci prosto z chińskiego radia przy czym wraz z wygłuszeniem na przód poleciał zestaw z Focal'a. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi