Andrzej.Taxi Opublikowano 2 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2022 Witam. Widzialem ze były podobne tematy ale czy ktoś mógłby tu wstawić foto z zaznaczonym bezpiecznikiem podświetlenia tablicy rejestracyjnej. Szukałem po necie i nic... a za raz mam przegląd. Chciałem wymienić żarówki, docisnąć i zwarcie zrobiłem. Z góry dziękuję bardzo za pomoc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aniewa Opublikowano 2 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2022 W dziale pliki masz schemat bezpieczników dla M III. Oświetlenie tablicy rejestracyjnej zasilane jest z bezpiecznika prawych świateł pozycyjnych. Jeżeli masz prawe pozycyjna to raczej nie bezpiecznik. Bezpiecznik jest w dużej skrzynce z bezpiecznikami pod maską, oznaczony jako F1. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andrzej.Taxi Opublikowano 7 Października 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Października 2022 Witam ponownie. Sprawdziłem, miałeś racje wymieniłem, Pozycyjne zadziałało. Lecz podświetlenie rejestracji dalej nie działa. Może temu ze zamienilem przy okazji na ledowe podswietlenie, nie wiem ale sprawdze to zamieniając spowrotem na zwykłe oświetlenie, i dam znać czy jest ok.Pozdrawiam i dziękuję za szybką odpowiedź. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prezes Opublikowano 10 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 10 Października 2022 W dniu 7.10.2022 o 09:11, Andrzej.Taxi napisał: Może temu ze zamienilem przy okazji na ledowe podswietlenie, Wsadź w drugą stronę. Przy LED-ach znaczenie ma polaryzacja czyli +/- Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andrzej.Taxi Opublikowano 11 Października 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Października 2022 Witam. Może i tak. Sprawdze to i dam znać Dodam jeszcze że wsadziłem stare podswietlenie i działa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi