Robak Opublikowano 4 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2007 szefie po co się głowić mamy świetny znaczek wystarczy dodać słowo forum i powiększyć adres ja bardzo chętnie zakupię komplecik naklejek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hadson Opublikowano 4 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2007 A może by tak kupić domenkę. Nie chce się narażać że mi się ruzam.pl nie podoba. Ale są wolne megane.org.pl megane.net.pl megane.com.pl megane.info.pl Wtedy taki adresik na naklejeczkę wstawić. Bo ruzam jest ciężki do zapamiętania. Zaraz mnie tu Krzychu pogoni... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robak Opublikowano 4 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2007 czego ciężki? dla mnie taki charakterystyczny i ciekawy zarazem inny po prostu świetny, hihihi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prezes Opublikowano 4 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2007 Robak - mi też się podoba tylko jeszcze bym dopisał NICK z forum aby był na naklejce Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robak Opublikowano 4 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2007 dokładnie już miałem sobie zamawiać takie ramki na allegro mój nick adres forum i właśnie to logo koszt jedynie 11 zł [ Dodano: 2007-03-04, 23:31 ] ROBAK-MEGANE.RUZAM.PL-(logo) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzychu Opublikowano 4 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2007 11zl powiadasz, to dobra cena. Trzeba sie teraz dowiedziec jaki wyszedlby koszt naklejek z wlasnym nickiem. PS ruzam.pl to bardzo oryginalna domena, ma swoich fanow jak i przeciwnikow Mozliwe, ze wkrotce bedzie ruzam.eu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robak Opublikowano 4 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2007 11zł za sztukę zależy ile w większej ilości sobie zażyczy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gacek_fm Opublikowano 4 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2007 Moim zdaniem pomysł z nick-iem i adresem to świetna rzecz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robak Opublikowano 4 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2007 http://www.allegro.pl/item169804289_ramka_...r_upominek.html tu jest za 10 zł Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prezes Opublikowano 4 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2007 O takie coś Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robak Opublikowano 4 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2007 no ale to na szybę i najlepiej jak by była wewnętrzna Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MrTea Opublikowano 4 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2007 Wiecie co mysle? Jesli rozkrecamy cos nowego czego wczesniej nie bylo z megane trzeba to zrobic z glową. Logo musi byc proste i takie aby dalo się wyciąć na ploterze w folii. Wtedy kazdy będzie moógł sobie wybrac kolor folii, wielkośc itd. Mozliwe wtedy będzie też naklejenie loga od srodka samochodu. Co do adresu najlepiej wykupic jakas dobra domene np. www.megane.com.pl Ponizej dwie moje propozycje co do loga - jedno bez nicka drugie z nickiem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robak Opublikowano 4 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2007 ale to nie jest klub nie powiem fajne projekty ale to już było Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MrTea Opublikowano 4 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2007 mowisz i masz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robak Opublikowano 4 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2007 no teraz lepiej co do zmiany domeny to już amin sie wypowie ale to by nie było głupie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi