halas2 Opublikowano 20 Stycznia 2023 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2023 Hej Zna ktoś może rozmiar uszczelki wlewu do spryskiwaczy. Dokładnie ta której nie nie ma na zdjęciu:). Ta co uszczelnia wlew. Jak widać da się ją zgubić:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elf Opublikowano 20 Stycznia 2023 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2023 7701068749 https://allegro.pl/oferta/guma-uszczelka-zbiornika-spryskiwaczy-renault-oryg-12817007850 Coś drogo. Znając np. rozmiar otworu i średnicę wlewki można spróbować z innej marki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
halas2 Opublikowano 20 Stycznia 2023 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2023 Za 40zl można kupić używany zbiorniczek. Ale dzięki za numer. Nie mogłem go namierzyć. To pomoże w poszukiwaniach:). Znalazłem numer wlewu i zbiorniczka. A gumy nie. Jeszcze raz dzieki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
halas2 Opublikowano 2 Lutego 2023 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2023 Ta uszczelka z linku wygląda w sumie trochę inaczej. Prawie dobrałem z romixa ale trzeba było ją przyciąć i wpadła mi do zbiornika:). Kupiłem wyzywany zbiornik. Uszczelka ma wymiary jak na zdjęciach poniżej. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi