Lithographica Opublikowano 17 Kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2023 Cześć, mam problem z dostępnością prawej półosi do Megane 3 2.0TCE 180KM z 2011r. Niestety część nie jest nigdzie dostępna, a po numerze części (8200974681) znajduje tylko jakieś najtańsze zamienniki z BRV. Czy jest możliwość zamontowania półośki z jakiejś innej wersji silnikowej? Ktoś już spotkał się z tym problemem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CzechuXX Opublikowano 18 Kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2023 20 godzin temu, Lithographica napisał: Ktoś już spotkał się z tym problemem? Oryginał powinien być dostępny za około 800zł. Być może we Francji leży i prawie miesiąc oczekiwania. Intercars sprzedaje regenerowane przez siebie ale jakość bardzo słaba. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zakrzi Opublikowano 13 Października 2023 Udostępnij Opublikowano 13 Października 2023 W dniu 17.04.2023 o 12:53, Lithographica napisał: Cześć, mam problem z dostępnością prawej półosi do Megane 3 2.0TCE 180KM z 2011r. Niestety część nie jest nigdzie dostępna, a po numerze części (8200974681) znajduje tylko jakieś najtańsze zamienniki z BRV. Czy jest możliwość zamontowania półośki z jakiejś innej wersji silnikowej? Ktoś już spotkał się z tym problemem? Hej, mam podobny problem, jak sobie poradziłeś? Zastanawiam się nad oryginałem z Francji, ale wydaje mi się, że duży koszt + czas oczekiwania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
carsik Opublikowano 14 Października 2023 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2023 https://www.autodoc.pl/snr/11022469 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gu.damian Opublikowano 14 Listopada 2023 Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2023 (edytowane) Witam, również stałem się posiadaczem problemu pod tytułem skąd wziąć półoś do 2.0 tce 180 koni, u mnie jest to lewa półośka. Jak można sprowadzić oryginał z FR? jak sobie z tym poradziliście? Pozdrawiam! Edit: ASO cena około 1000 zł, więc bez tragedii Edytowane 17 Listopada 2023 przez gu.damian Edycja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi