Adiyoo94 Opublikowano 20 Maja 2023 Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2023 https://www.otomoto.pl/oferta/renault-megane-gt-220-bose-navi-tomtom-bi-xenon-usb-2xpdc-alu18-serwisaso-polecam-ID6FxegT.html Co myślicie o tym egzemplarzu? Może ktoś był i oglądał. Ogólnie cena duża ale tu nie o cenę chodzi tylko o auto. Dziękuję i pozdrawiam Jutro jadę oglądać to napisze co i jak. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adiyoo94 Opublikowano 24 Maja 2023 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2023 Dla ciekawskich autko zgadzało się ze wszystkim co mówil sprzedający. Ale też troszkę do zrobienia przy aucie jest typu wszystkie podstawowe rzeczy. Auto ogólnie w oryginalnej powłoce lakierniczej prócz maski jedna powłoka. I zderzak przód też był prysniety. Chłodnice lapmy wszystko oryginał. Przebieg wiadomo ciężki temat ale po podpięciu kompa i sprawdzeniu aso nie było widać żeby było coś kręcone. Jak by, ktoś chciał coś wiedzieć więcej proszę pisać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elf Opublikowano 28 Maja 2023 Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2023 Tak z ciekawości.. Znad morza przejechałeś cały kraj, aby obejrzeć 13 rocznik, nie za wysoka ta cena ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adiyoo94 Opublikowano 30 Maja 2023 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2023 (edytowane) Elf. Nie akurat byłem 150km od tej furki na urlopie więc pojechałem obejrzałem i zakupiłem. No wysoka cena ale raz się żyje a było trochę oszczędności więc na koncie szkoda żeby się marnowały a potrzebowaliśmy autka z zapasem mocy więc tak jakoś wyszło 🙃😁😁 Ps. 9 lat temu też kupowaliśmy astrę h gtc 1.7 cdti 101 km za 27k i wszyscy mówili że cena kosmos a autko mamy do dzis i jesteśmy mega z niej zadowoleni. Mam nadzieję że tak samo będzie z meganka 😉 Edytowane 30 Maja 2023 przez Adiyoo94 Dodanie komentarza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
undercover20 Opublikowano 30 Maja 2023 Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2023 Trochę obserwuję rynek GT220 i jak dla mnie wysoka cena PH2 to >50k a PH3 > 60k, także ta fura kosztowała normalne pieniądze, a trochę tam kasy było zainwestowane. Sam się nią interesowałem, ale jednak wybieram polifta. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi