mateomegane92 Opublikowano 26 Czerwca 2023 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2023 Witam. Mam problem po wymianie mechanizmu i silnika od szyby w drzwiach kierowcy ( lewy przód ), szyba działa tylko skokowo i nie daje się przyuczyć nawet po kilkunastu próbach. Nowy silnik nie jest oryginalny i przy kostce przyłączeniowej między silnikiem a modułem szyby nie było otworu na bolec, który znajduje się w module między pinami. Więc go wyciągłem. Czy to może być powód tego, że nie da się przyuczyć szyby ? Czy jest możliwość rozwiązania tego problemu bez kupowania kolejnego silnika ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jabrze Opublikowano 26 Czerwca 2023 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2023 Sterownik jest zwykły i impulsowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mateomegane92 Opublikowano 26 Czerwca 2023 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2023 5 godzin temu, jabrze napisał: REGULAMIN Forum się kłania pkt 5.9 - aniewa To znaczy są dwa rodzaje czy dwa w jednym ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jabrze Opublikowano 26 Czerwca 2023 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2023 (edytowane) Wyglądają podobnie, ale sterownika zwykłego nie da się zaprogramować, żeby działał po jednym impulsie na całej wysokości szyby. Działa tylko jak trzymamy przycisk. Edytowane 26 Czerwca 2023 przez jabrze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mateomegane92 Opublikowano 26 Czerwca 2023 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2023 Aha. Dziękuje za odpowiedź, to poszukam taki sterownik Czym się różnią te sterowniki bo wszystkie które widziałem są jednakowe z wyglądu i mają takie same numery ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi